Activism Roots për 17 Shkurt

Activism Roots i bashkohet DKRS-së në organizimin e javës së pavarësisë.
Në bashkëpunim me Drejtorinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit-Gjakovë, me datën 17 Shkurt nga ora 11:00 tek lapidari ‘Shokët e lirisë’, aktivistat e Activism Roots do të zbatojnë aktivitetin ‘Lëshimi i balonave dhe ëmbëlsira e pavarësisë’
Ju ftojmë të gjithë qytetarët e Komunës së Gjakovës, që t’i bashkangjiten aktivitetit tonë.