Bridge 2 po vazhdon me shumë sukses në Gjakovë

Të rinjtë e Bridge 2 po mbajnë aktivitete të ndryshme dhe po mësojnë gjera të reja përmes këtij programi. Të shtunën e kaluar kemi pasur aktivitete për ditën e ujit. Nxënësit kanë punuar projekt dhe e kanë prezantuar bashkarisht si grup.

Projekti BRIDGE 2 mbështetet nga Ambasada Amerikane në Kosovë dhe zbatohet nga AUK Training and Development Institute në partneritet me ACTIVISM ROOTS.”

____________________________________

Bridge 2 youth are holding various activities and learning new things through this program. Last Saturday we had activities for water day. The students worked on a project and presented it together as a group.

Bridge 2 project is supported by U.S. Embassy in Kosovo and implemented by AUK Training and Development Institute Kosovo in partnership with ActivismRoots.