Bridge 2 vazhdon me aktivitetet e përjavshme

📌Projekti Bridge 2 po vazhdon çdo javë me aktivitetet e parapara me t’rinjtë pjesëmarrës🤩.
Diversiteti dhe pozitiviteti i nxënësve të Bridge 2 po jep një shembull të mirë për bashkëmoshatarët e tyre😄
Projekti BRIDGE 2 mbështetet nga Ambasada Amerikane në Kosovë 🇺🇸 dhe zbatohet nga RIT Kosovo A.U.K/ AUK Training and Development Institute në partneritet me ACTIVISM ROOTS.
———-
📌The Bridge 2 project is continuing every week with the planned activities with the young participants 🤩.
The positivity and diversity of Bridge 2 participants is being a great example for their peers😄
The BRIDGE 2 project is supported by the American Embassy in Kosovo 🇺🇸 and implemented by RIT Kosovo A.U.K/ AUK Training and Development Institute in partnership with ACTIVISM ROOTS.‘