Ceremonia e certifikimit Bridge 2

Studentët e Bridge 2 pas një rrugëtimi të gjatë me plotë trajnime, mësime e aktivitete arritën të ndjekin deri në fund programin Bridge ku në fund u certifikuan .
Diten e ceremonisë patëm nderin që në mesin tonë të ishte edhe ambassadori Z. Jeffrey Hovenier.
Të gjithë studentëve të Bridge 2 iu urojmë përfundimin e këtij programi i cili është një shembull i shkëlqyer i inovacionit dhe profesionalizmit.   
——-
Certification Ceremony of Bridge 2
The students of Bridge 2, after a long journey filled with training, lessons, and activities, managed to complete the Bridge program, culminating in their certification.
On the day of the ceremony, we had the honor of having Ambassador Mr. Jeffrey Hovenier among us.
We congratulate all the students of Bridge 2 on completing this program, which is an excellent example of innovation and professionalism.