Diskutim i hapur me Jeta Xharra

29 Qershor, e Enjte
Ora 11:00
Në sallen solemne të Pallatit të Kulturës të
Giakovës.
Po organizohet diskutim i hapur me të ftuaren e radhës znj. Jeta Xharra. I ftojmë të gjithë të rinjtë e Gjakoves dhe qytetarët e interesuar që të marrin pjesë!