Diskutim publik mes rinisë së Gjakovës dhe qeverisjes lokale

Me datën 26 Maj, e Premte, nga ora 11:00, në sallën solemne të Pallatit të Kulturës të Gjakovës, organizohet diskutim publik mes Kryetarit të Komunës së Gjakovës z.Ardian Gjini, Drejtoreshës së Kulturës, Rinisë dhe Sportit znj.Adea Roka me të rinjtë e komunës.

Për herë të parë në mandatin e z.Ardian Gjini, mbahet diskutim i hapur mes të rinjëve të Gjakovës dhe udhëheqësisë të Komunës së Gjakovës. Ftojmë rininë e Gjakovës që të marrin pjesë në një diskutim të hapur që të paraqesin interesimin e tyre rreth fushës së rinisë dhe vullnetarizmit në Gjakovë.

‘Build your career through volunteerism’ është projekt që bashkëfinancohet nga Bashkimi Evropian (BE) dhe Suedia, dhe përkrahet nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) dhe Community Building Mitrovica (CBM).