Dita e të pagjeturve

27 Prill shënon ‘Ditën e të pagjeturve’ në Kosovë. Në Kompleksin Memorial në Mejë ne sot vendosëm instalacionin që simbolizon 1️⃣6️⃣1️⃣5️⃣ personat e zhdukur në Republikën e Kosovës.
Është shumë e rëndësishme të punojmë mbi kujtesen kolektive, e cila duhet të jetë një proces informuesℹ️ që duhet të bartet tek secila gjeneratë e tashme dhe tek të tjerat që do të vijnë.