Edicioni i dytë i “Programit për Aktivizëm” po fillon

A je i ri i moshës 14-18 vjeç nga rajoni i Gjakovës që dëshiron të marrësh pjesë në edicionin e dytë të Programit për Aktivizëm

Aplikimi është i hapur deri në datën 3 Mars  dhe fillon me 11 Mars, ndaj nxito, apliko dhe përfito shumë benefite!

https://rb.gy/4lanmy

Ky trajnim është në kuadër të projektit ‘Programi për aktivizëm’ që implementohet nga ACTIVISM ROOTS, të mbështetur nga EJA Kosovë program i KCSF-së dhe financohet bashkërisht nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC),