Energji pozitive dhe kuriozitet në programin për aktivizëm

Vazhdojnë sesionet e programit për aktivizëm. Këtë të shtunë në modulin për mendim kritik u diskutua rreth dallimit në mes të faktit dhe opinionit.

Pjesëmarrësit na befasuan me debatet që krijuan dhe shkëmbimin e ideve mes tyre.

Si në çdo sesion as këtë të shtunë nuk mungoi energjia e tyre pozitive dhe kurioziteti për të mësuar gjëra të reja.