Filloi moduli i dytë i Programit për Aktivizëm

Të rinjtë e Programit për Aktivizëm gjatë sesionit të kaluar mësuan se si ta bëjnë dallimin midis një lideri dhe menagjeri.
Përmes aktiviteteve të ndryshme i zhvilluan aftësitë e tyre të lidershipit dhe punës në grup. Energjia e tyre pozitive është në nivel poashtu dhe përkushtimi për të mësuar gjëra të reja.
Ky trajnim është në kuadër të projektit ‘Programi për aktivizëm’ që implementohet nga ACTIVISM ROOTS, të mbështetur nga EJA Kosovë program i KCSF-së dhe financohet bashkërisht nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), Agjencia Suedeze për Zhvillim.