Filloi projekti ‘Build your career through volunteerism’

Gjatë javës së kaluar ishim në Universitetin “Fehmi Agani” ku mbajtëm infosesion rreth  projektit të vullnetarizmit.

Studentët treguan punët vullnetare që i kanë bërë bashkarisht dhe planet për iniciativat e ardhshme që do ti implementojnë në Universitet.

‘Build your career through volunteerism’ është projekt që bashkëfinancohet nga Bashkimi Evropian (BE) dhe Suedia, dhe pëkrahet nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) dhe Community Building Mitrovica (CBM).