FORUMI NDËRKOMBËTAR PËR GRATË, PAQEN DHE SIGURINË

Nën patronation e Presidentes së Republikës së Kosovës u organizua Forumi Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë gjatë datave 15 dhe 16 Prill 2024. Ky forum kishte prezent mbi    4️⃣0️⃣ përfaqësues të shteteve të ndryshme të botës.
Në panelin e fundit të #WPSRKS2024 ishte ‘Zëri i Rinisë’. Pjesë e panelit ishte udhëheqësi i organizatës Activism Roots, Ideal Zhaveli, ku përmes fjalës së tij bëri thirrje për ngritjen e vetëdijes qytetare në të 3 fushat dhe paraqiti punën që organizata Activism Roots po punon në terren tash e 3 vite.