Ligjerata e fundit për këtë vit rreth muzikës së vjetër dhe trashëgimisë kulturore

Shkolla fillore “Emin Duraku” ishte shkolla e fundit ku prezantuam rreth muzikës së vjetër dhe trashëgimisë kulturore.

Jemi të lumtur që gjatë këtij aktiviteti takuam nxënës shumë të talentuar dhe plot me kuriozitet për këto tema.

Kjo ligjeratë mbahet në kuadër të iniciativave të të rinjëve për trashëgimi kulturore.