Ligjeratë në shkollën “Bajram Sadriu” në Berjahë

Prezantimet rreth muzikës së vjetër dhe trashëgimisë kulturore vazhduan në shkollën ‘Bajram Sadriu’ në Berjahë.

Kjo ligjeratë mbahet në kuadër të iniciativave të të rinjëve për trashëgimi kulturore.

Si çdo herë edhe këtë herë, kurioziteti dhe dëshira e nxënësve për të mësuar më shumë rreth këtyre temave nuk munguan.
Ne u pajtuam që të kemi bashkëpunime të tilla në këtë shkollë.