Ligjeratë në shkollën e mesme “Gjon Nikollë Kazazi”

Gjatë ditës së djeshme organizata që mbron të drejtat e njeriut YIHR së bashku me ACTIVISM ROOTS kanë organizuar ligjeratë në shkollën e mesme “Gjon Nikollë Kazazi” në kuadër të projektit “ Të rinjtë për drejtësi”

Nxënësit ishin shumë kureshtar për ligjeratën dhe shtruan pyetje të shumta. Ligjeruesja i informoi nxënësit edhe për platformën “ E Drejta Jem”

Ky projekt përkrahet nga Departmenti i shtetit Amerikan – INL