Ligjeratë në Universitetin e Gjakovës

YIHR në bashkëpunim me Activism Roots organizuan ligjëratë në kuadër të projektit ‘Të rinjtë për drejtësi’. Ky projekt ka për qëllim fuqizimin e të rinjve për të kërkuar drejtësi dhe për t’u bërë pjesmarrës aktiv në sektorin e drejtësisë në Kosovë.
Në këtë ligjëratë morrën pjesë studentët e universitetit “Fehmi Agani” me të cilet diskutuam për sistemin e drejtësisë në Kosovë dhe të drejtat që të rinjtë i kanë.
Ky projekt përkrahet nga Departmenti i shtetit Amerikan – INL.