Ligjeratë rreth projektit “Të rinjtë për drejtësi” në shkollën e mesme “Hysni Zajmi”

Gjatë kēsaj jave YIHR – Ks në bashkëpunim me ACTIVISM ROOTS organizuan ligjeratë në shkollën e mesme të mjekësisë “Hysni Zajmi” rreth temës “ Të rinjtë për drejtësi”

Edhe pse nuk ishte drejtimi qe kishin zgjedhur për të vijuar mësimin, nxënësit e asaj shkolle treguan shumë kureshtje dhe vullnet për të dëgjuar ligjeratën.

Ky projekt përkrahet nga Departmenti i shtetit Amerikan – INL