Ligjeratë rreth projektit “Te rinjtë për drejtësi”

Javën që lamë pas YIHR – Ks së bashku me organizatën Activism Roots organizuan ligjeratë rreth projektit “Të rinjtë për drejtësi” i cili ka për qëllim rritjen e njohurive tek të rinjtë mbi sistemin e drejtësisë.
Nxënësit e shkollës “Nexhmedin Nixha” patën mundësinë të mësojnë më shumë për të drejtat e tyre dhe u informuan për platformën “E drejta jem”.
Ky projekt përkrahet nga Departmenti i shtetit Amerikan – INL