Ligjeratë rreth vullnetarizmit në shkollën “Nexhmedin Nixha”

Në shkollën teknike “Nexhmedin Nixha” organizuam ligjeratë rreth vullnetarizmit.🗣. Nxënësit e kësaj shkolle treguan përvojat e tyre rreth kësaj fushe dhe rëndësinë që ka vullnetarizmi.
Vullnetarizmi është një mënyrë e fuqishme për të bërë një ndikim pozitiv në komunitetin tuaj.
‘Build your career through volunteerism’ është projekt që bashkëfinancohet nga Bashkimi Evropian (BE) dhe Suedia, dhe pëkrahet nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) dhe Community Building Mitrovica (CBM).