Marrëveshje bashkëpunimi me drejtorinë e arsimit për projektin Bridge 2

Gjatë takimit të djeshëm me drejtoreshën e arsimit ne Gjakovë znj. Eranda Baçi e nënshkruam marrëveshjen e bashkëpunimit për projektin Bridge 2 që po i ofrohet rinisë së Gjakovës.

Falenderojmë drejtoreshën për mbeshtetjen qe dha për mbarëvajtjen e këtij programi.

Projekti BRIDGE 2 mbështetet nga Ambasada Amerikane dhe zbatohet nga R.I.T dhe ACTIVISM ROOTS.