Nderohet jeta dhe vepra e Znj. Madeleine Albright

Dje në mbrëmje bashkë me organizatat e shoqërisë civile dhe aktivistët nderuam jetën dhe veprën e Znj. Madeleine Albright.
Ne do të jemi gjithmonë falenderues kontributit të saj për paqe dhe çlirimin e vendit tonë.
U prehtë në paqe mikja më e madhe e Kosovës.