Ndezja e Qirinjëve

Një vajzë 18 vjeçare u privua nga jeta padrejtësisht!

Sonte në Parkun e qytetit – Gjakovë, së bashku me anëtarët e shoqërisë civile dhe qytetarët e Gjakovës, ndezëm qirinj për nder të vajzës nga Ferizaj.

Ne ftojmë institucionet e Republikës së Kosovës që të jepet denimi maksimal për vrasësit dhe poashtu reagimi qytetar duhet vazhduar çdo ditë kundër dukurive të tilla!