Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi mes Activism Roots dhe MyFest

Sot Activism Roots dhe My fest nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi në kuadër të festivalit që do të mbahet me 8 Maj.
Në kuadër të këtij memorandumi me MyFest, angazhimi i organizatës Activism Roots do të kontribuojë në realizimin e suksesshëm të festivalit në koordinimin e aktiviteteve kulturore dhe rinore që do të mbahen gjatë festivalit.
Ky festival është organizuar për ditën e Europës me moton ‘Europë nxjerrna prej shpellës’ Ne i inkurajojmë të rinjtë që të bashkangjiten në këtë festival
Aktivitetet që organizata jonë i kishte paraparë për ditën e Europës do t’i zhvillojmë gjatë festivalit, për të shprehur pakënaqësinë ndaj mos liberalizimit të vizave për qytetarët e Republikës së Kosovës.
Gjakovë 28 Prill 2022