Njihuni me Blertinin

Blertin Kasumaj është vullnetar i organizatës tonë që nga dita e parë dhe pjesëmarrës i çertefikuar në ‘Programin për aktivizëm’. Nga tani e tutje do të kryej praktikë në organizatën tonë. Blertini vjen nga komuniteti egjiptian dhe është shumë aktiv së bashku me moshatarët e tij.

Mirë se na erdhe në ekip Blertin