Nxënësit e klasëve të 9-ta në shkollën fillore ‘Emin Duraku’ diskutojnë rreth vullnetarizmit

Nxënësit e klasëve të 9-ta të shkollës fillore ‘Emin Duraku’ morrën pjesë në ligjëratën rreth vullnetarizmit.

Së bashku me të rinjtë e shkollës, ne diskutuam për punët vullnetare dhe mundësitë për zhvillimin e vazhdueshëm të tyre duke u angazhuar vullnetarisht për komunitetin.

‘Build your career through volunteerism’ është projekt që bashkëfinancohet nga Bashkimi Evropian (BE) 🇪🇺dhe Suedia🇸🇪, dhe përkrahet nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) dhe Community Building Mitrovica (CBM).