Paraqitja e “Programit për Aktivizëm” në shkollat e mesme

Gjatë kësaj jave në gjimnazin “Hajdar Dushi” dhe shkollën e mesme teknike “Nexhmedin Nixha” e paraqitem “Programin për Aktivizëm”.

Trajneret e këtij programi i paraqitën para nxënësve 4 modulet që do i mbajnë të rinjtë të cilët do të përzgjedhen ta ndjekin këtë program në edicionin e dytë.

Ky trajnim është në kuadër të projektit ‘Programi për aktivizëm’ që implementohet nga ACTIVISM ROOTS, të mbështetur nga EJA Kosovë program i KCSF-së dhe financohet bashkërisht nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), Agjencia Suedeze për Zhvillim.