Paraqitja e “Programit për Aktivizëm” në shkollat fillore

Gjatë javës së kaluar organizata ACTIVISM ROOTS e paraqiti edicionin e dytë të “Programit për Aktivizëm” në shkollën fillore “Yll Morina” dhe “Zekeria Rexha”
Edhe pse më të vegjël në moshë interesimi dhe kureshtja e tyre që kishin për të qenë qytetar aktiv dhe pjesë e programit nuk mungoi
Ky trajnim është në kuadër të projektit ‘Programi për aktivizëm’ që implementohet nga ACTIVISM ROOTS, të mbështetur nga EJA Kosovë program i KCSF-së dhe financohet bashkërisht nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), Agjencia Suedeze për Zhvillim.