Pema e rinisë

Gjatë ditës së djeshme në bashkëpunim me KVRL – Gjakovë organizuam aktivitetin “Pema e rinisë”. Ky është aktiviteti i dytë i përgatitur nga organizata jonë për javën e rinisë në Gjakovë.
Qëllimi i këtij aktiviteti ishte që t’i vendosnim në pemë mendimet e qytetarëve për rininë. Mesazhi i tyre ishte që rinia të mos ikte jashtë vendit.
Ky aktivitet është i mbështetur nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit