Përfundoi “Programi për aktivizëm”

Të shtunën e përfunduam me shumë sukses edicionin e parë të “Programit për aktivizëm” Ne bashkëbiseduam me pjesëmarrësit për vazhdimin e këtij programi.

Së bashku do të punojmë sërish në edicionet e tjera të këtij programi ku do të ketë edhe shumë risi.

I falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit që kontribuan në program me shumë vullnet dhe entuziazëm, duke na sjell energji pozitive dhe kreativitet çdo javë.