Sesioni i vullnetarizmit në shkollën ‘Yll Morina’

Vullnetarizmi fillon qysh në moshë të re dhe kjo na solli në Shkollën ‘Yll Morina’ ku së bashku me nxënësit e vitit të fundit, diskutuam rreth vullnetarizmit dhe angazhimin e tyre në vazhdimësi, duke u angazhuar në punë vullnetare në komunitet.
‘Build your career through volunteerism’ është projekt që bashkëfinancohet nga Bashkimi Evropian (BE) 🇪🇺dhe Suedia🇸🇪, dhe pëkrahet nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) dhe Community Building Mitrovica (CBM).