Super Heronjtë e përfundojnë vitin 2023

Së bashku me Super Heronjtë përfunduam aktivitetet e vitit 2023.
Kjo ngjarje ka qëllim edhe rritjen e bashkëpunimit në mes komunitetit sportiv/alpin si dhe promovimin e vullnetarizmit dhe aktiviteteve rekreative.
Aktiviteti përveç zbavitjes së fëmijëve kishte për qëllim edhe nderimin e bashkë atdhetarëve, për festat e fundvitit.