Takim me kryetarët e KVRL- ve

Gjatë javës së kaluar mbajtëm takim me kryetarët e KVRL – Gjakova Altin Hafizjaha, kryetaren e KVRL – Drenas Donika Zogu, KVRL – Vushtri Arbër Hoxha, dhe Visar Hasallari kryetar i KVRL – Hani i Elezit.

Kryetarët treguan sfidat e tyre qe i kanë hasur në vitin 2022, poashtu edhe projektet që i kanë filluar në vitin 2023 dhe planet për aktivizimin e rinisë.

Organizata jonë ju tregoi projektet që do i implementojmë këtë vit dhe hasëm në mbështetje të madhe nga KVRL- të e përmendura më lartë.

Këto takime po mbahen në kuadër të projektit ‘Youth Activism’ që mbështetet nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit.