Takimi Activism Roots-Kryqi i Kuq

Ne si ACTIVISM ROOTS jemi gjithmonë të hapur të ofrojmë ndihmën tonë për Kryqin e Kuq si organizatë që ju vjen në ndihmë familjeve skamnore. Ne ftojmë të gjithë që të anëtarësohen në Kryqin e Kuq dhe përmes këtij anëtarësimi ne mund të ndihmojmë familjet në nevojë.
Poashtu gjatë anëtarësimit kishim një diskutim të këndshëm me drejtoreshën Znj.Fllanza Bakija Lama, ku të dy organizatat u pajtuam për bashkëpunim në të ardhmen për të mirën e komunitetit.