Trajnimi dy ditor ‘YOUTH ADVOCACY

Youth Advocacy u organizua gjatë vikendit në Gjakovë, ku prezent kishte të rinj nga Rajoni i Gjakovës, Pejës dhe Prizrenit. Ky trajnim për synim kishte përmirësimin e aftësive të të rinjve në identifikimin e sfidave në komunitetin lokal, duke ngritur kapacitetet për aktivizëm rinor dhe avokimin e çështjeve rinore.
Pjesë e trajnimit u organizua një sesion i veçantë ‘Ekonomia dhe inovacioni social’ nga ligjëruesi i statistikës në Universitetin e Lancaster Edison Jakurti, ku të rinjtë diskutuan rreth ekonomisë sociale dhe gjendjen e ekonomisë në vendin tonë.
Ky projekt u implementua në bashkëpunim me Friedrich Ebert Stiftung, Prishtina Office.