Trajnimi për avokim “Youth Advocacy”

A dëshiron të jesh pjesë e trajnimit “Youth Advocacy”?
Organizata jonë fton të rinjtë e të gjitha komunave tē Kosovës  të aplikojnë në linkun më poshtë, të gjitha detajet e trajnimit gjenden brenda linkut.
Trajnimet mbahen në datat 11,12 dhe 13 Mars në qytetin e Gjakovës
Ky trajnim mbahet në kuadër të projektit “Youth Activism” që mbështetet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.