Video promovuese: #1thesmeveti bën thirrje për vullnetarizëm

Build your career through volunteerism
3 aktivist të shoqërisë civile, me fokus të veçantë tek ambienti, janë të njohur për aktivizimin e tyre të vazhdueshëm në shoqërinë tonë. Organizata #1thesmeveti janë një ndër shembujt që bën thirrje për vullnetarizëm.
Build your career through volunteerism’ është projekt që bashkëfinancohet nga Bashkimi Evropian (BE)  dhe Suedia, dhe përkrahet nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) dhe Community Building Mitrovica (CBM).